Professionel og effektiv nedbrydning

Vores familieejede virksomhed Westphal Entreprenørforretning tilbyder nem, prisvenlig og effektiv nedbrydning af ejendomme for både private, erhverv, offentlige institutioner og virksomheder. Vi sætter altid vores kunders ønsker i centrum og ved, at tid ofte er en faktor. Derfor arbejder vi hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kim Westphal har siden 2004 udført kvalitetssikkert arbejde i hele Sydjylland. Vores virksomhed har blandt andet udført nedbrydning af ejendomme for kommunen i forbindelse med offentlige projekter. Vi har også stor erfaring med nedbrydning af bygninger for private, eksempelvis i forbindelse med køb og salg af ejendomme.

Nedbrydning med respekt for miljøet

I mere end 10 år har Kim Westphal udført nedbrydning af ejendomme. Vi har løbende specialiseret os i nedbrydning af staldejendomme og landbrugsejendomme hos både private og erhverv.

Vi kan lave en total nedbrydning af ejendommen, så der intet står tilbage. Foregår en nedbrydning af ejendommen med henblik på at bygge nyt på samme grund, kan vi samtidigt tilbyde ny, prisvenlig kloakering.

I forbindelse med enhver nedrivning fokuserer vi altid på at være beskyttende over for det omkringliggende miljø. Blandt andet derfor deltager de dygtige medarbejdere i Westphal Entreprenørforretning løbende i efteruddannelser. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder, at deres arbejde bliver udført med respekt for miljøet og den nyeste viden inden for branchen.

Kontakt os idag

Kontakt os i Westphal Entreprenørforretning for at høre mere om nedbrydning eller for at modtage et uforpligtende tilbud: 20118024. Vi besøger naturligvis gerne dig og din ejendom før vi giver et skræddersyet tilbud.

Firma​

Westphal Entreprenørforretning

CVR: 27498701

Adresse

Jyllandsgade 5

6520 Toftlund​

Kontakt