Staldbyggeri med mange års specialisering

Westphal Entreprenørforretning har mere end 10 års erfaring med staldbyggeri for erhverv. Med stor erfaring og specialisering inden for staldbyggeri er der ingen opgave, som vi ikke kan klare. Vi har blandt andet stor erfaring med, at bygning af kostalde samt nybygning af grisestalde.

Ved ethvert byggeri ved vi, at tid er en vigtig faktor. Derfor arbejder vi altid hurtigt, sikkert og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi overholder enhver indgået aftale med vores respektive kunder og leverer gerne et skræddersyet tilbud.

Staldbyggeri med markedets nyeste viden

I forbindelse med staldbyggeriet tilbyder vi at udføre en detaljeret plan af projektet. 

Vi udfører altid fundamentet til et staldbyggeri med respekt for miljøet, så jorden i fremtiden altid kan bruges og bygges på igen. 

De dygtige medarbejdere i Westphal Entreprenørforretning bliver løbende efteruddannet i forhold til at hente ny viden og metoder ind i firmaet. Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder, at deres specifikke staldbyggeri bliver udført med markedets nyeste metoder og produkter.

Kontakt os

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i firmaet for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med staldbyggeri: 20118024. Vi besøger altid gerne vores enkelte kunder og finder igennem en gensidig dialog frem til et skræddersyet tilbud.

Firma​

Westphal Entreprenørforretning

CVR: 27498701

Adresse

Jyllandsgade 5

6520 Toftlund​

Kontakt