Udfører alt arbejde i forbindelse med kloak

Kim Westphal har i over 10 år udført professionelt og kvalitetssikkert kloak arbejde. For både private, erhverv, virksomheder og institutioner har Westphal Entreprenørforretning blandt andet udført reparationer af kloak, kloakering, TV-inspektion, spuling og montering af nedsivningsanlæg.

Westphal Entreprenørforretning er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring i branchen. Med vores egen maskinpark og en række dygtige medarbejdere kan vi uden problemer klare alt dit kloak-arbejde. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.

Kloak arbejde med kvalitet i udførslen

Vores familieejede virksomhed har siden 2004 udvidet vores stab af medarbejde, vores arbejdsområder og vores maskinpark. 

I vores maskinpark har vi i forbindelse med kloak arbejde, rendegravere og  minigravere, samt mulighed for at lave tv-inspektion. På den måde kan vi nemt, effektivt og prisvenligt udføre alt nedgravningsarbejde og rensning af kloakledningerne.

I Westphal Entreprenørforretning sørger vi for, at vores medarbejdere modtager løbende efteruddannelse. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder, at deres arbejde bliver udført med markedets nyeste metoder og viden. I den forbindelse udbyder vi blandt andet TV-inspektion af din kloak, så vi nemt og sikkert kan finde eventuelle fejl.

I vores lokalt forankrede virksomhed ved vi, at det bedste arbejde starter med en dialog med vores kunder. Igennem gensidig kommunikation aftaler vi i fællesskab alt det nødvendige. Vi overholder naturligvis altid enhver indgået aftale.

Kontakt os omkring arbejde med din kloak

Westphal Entreprenørforretning vil gerne være dit foretrukne firma når det kommer til kloakarbejde. Kontakt os på 20118024 for at modtage et uforpligtende tilbud. 

Firma​

Westphal Entreprenørforretning

CVR: 27498701

Adresse

Jyllandsgade 5

6520 Toftlund​

Kontakt