Sand, grus, og sten

I tilknytning til Westphal Entreprenørforretning har vores virksomhed en særskilt plads, hvorfra vi sælger sand, grus, sten, flis og havemuld i høj kvalitet og til de mest fornuftige priser.

Vi forhandler stort set alt inden for materialer som sand, grus og sten. I Westphal Entreprenørforretning kan du altid være sikker på, at vores varer er af god, høj kvalitet. Vi udvælger nemlig vores produkter efter vores krav om anvendelighed, prisvenlighed og kvalitet.

Sand, grus og sten når du står og mangler det

På vores plads finder du alt inden for sand, grus og sten. Vi har sorteret produkterne, så der blandt andet er bokse med forskelligt sand, stabilgrus og perlegrus. Desuden finder du støbesand og støbemix. På pladsen har vi også flis til brug i haven og granitskærver i to forskellige farver.

Kim Westphal vil gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor er vores sand, grus og sten nemt at hente, også udenfor vores normale åbningstider. På vores plads finder du et prisskilt på væggen med et tilhørende betalingssted. På den måde kan vores kunder altid hente deres grus og andre varer, når man lige står og skal bruge det. 

Vi tager også mobilepay. 

Kontakt os for tilbud

Hvis du henter dit sand, grus og sten inden for vores åbningstider, skal du altid være velkommen til at kigge ind til en snak. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring og er altid gode for et råd eller to. Kontakt os for at høre mere om hvad vi har på pladsen i øjeblikket: 20118024.

Westphal Entreprenørforretning
Jyllandsgade 5, 6520 Toftlund

Rutevejledning

Første skridt

Når du kommer til vores plads, starter du med at læsse den type sand, sten, grus eller lign. du ønsker at købe​.

​Andet skridt

Når du har læsset den rigtige mængde af den varer, du må læsse på din trailer, kan du se priserne på vores pristavle. 

​Tredje skridt

Når du har fundet prisen, er der under dette skilt et rør hvor man kan smide pengene ved betalingen i. 

Husk vi har også Mobilepay.

Firma​

Westphal Entreprenørforretning

CVR: 27498701

Adresse

Jyllandsgade 5

6520 Toftlund​

Kontakt